Порошенко захистив право військовослужбовців на лікування

Читать на русском
Цей Закон уточнює порядок реалізації військовослужбовцями права лікування в санаторно-курортних установах за безкоштовною путівкою після стаціонарного лікування в госпіталях.

Президент України Петро Порошенко сьогодні, 4 травня, підписав закон «Про внесення змін до статті 11 закону України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їхніх сімей» із супроводу військовослужбовців при продовженні лікування в санаторно-курортних установах».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Адміністрації Президента України.

Відзначимо, що цей закон уточнює порядок реалізації військовослужбовцями права лікування в санаторно-курортних установах за безкоштовною путівкою після стаціонарного лікування в госпіталях.

Закон також регулює процес супроводу військовослужбовців до санаторно-курортних установ, надаючи право такій особі отримання путівки на безоплатній основі, але без права на лікування. Супроводжуючим не може бути інвалід I групи та особа, яка не досягла 16-річного віку.

Резніченко вимагає в уряду 22 млн грн за оздоровлення бійців АТОГолова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Валентин Резніченко вимагає від Міністерства охорони здоров'я розв'язати питання фінансування лікарень, в яких проводиться оздоровлення поранених бійців-учасників АТО.

Нагадаємо, що цей закон був проголосований Верховною Радою України 12 квітня 2016 року.

Як повідомлялося раніше, 19 квітня Верховна Рада ухвалила три законопроекти про внесення змін до пенсійного законодавства.

Відзначимо, що Мінсоцполітики надало гарантовані місця в санаторіях дітям вимушених переселенців і учасників АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: