СБУ підрахувала втрати Росії за час війни на Донбасі

Читать на русском
Служба безпеки України оцінила втрати російських військовослужбовців на Донбасі у 1600 осіб.

Служба безпеки України назвала втрати російських військовослужбовців за весь час проведення АТО на сході України.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу СБУ.

За даними відомства, за період з початку конфлікту на Донбасі й до сьогодні загинули щонайменше 1600 кадрових військовослужбовців із 26 підрозділів Збройних сил Росії.

В СБУ зазначають, що ця інформація є неповною і втрати Росії на Донбасі є значно більшими.

У відомстві додали, що на Донбасі за сепаратистів воюють військовослужбовці елітних військових підрозділів ЗС РФ – спецназу ГРУ, ВДВ, морська піхота, а також гвардійські, червонопрапорні та орденоносні підрозділи російських військ.

Кремль відправив на Донбас комісію, яка допоможе приховати російські військаВ розвідці повідомили, Російська Федерація направила на окуповані території Донбасу комісію з метою приховати російські війська.

Всього ж, за даними СБУ, в зоні проведення АТО на сході України перебувають до 6 тисяч російських військовослужбовців, але українські силовики мають оперативні дані практично про кожного з них.

Інформацію про росіян, які воюють на Донбасі, СБУ регулярно передає для публікації журналістам і волонтерам, кажуть у відомстві.

Нагадаємо, сьогодні прес-центр штабу АТО повідомив, що в районі Докучаєвська, контрольованого бойовиками «ДНР», помічено прибуття російських спецпризначенців.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: