У «БПП» назвали ім'я кандидата на главу МОЗ

Читать на русском
БПП бачить новим міністром охорони здоров'я директора Військово-медичного департаменту Міністерства оборони України Андрія Вербу.
Андрій Верба

«Блок Петра Порошенка» веде переговори з директором Військово-медичного департаменту Міністерства оборони України, генерал-майором медичної служби ЗСУ Андрієм Вербою про можливість очолити МОЗ.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила нардеп від фракції «БПП», глава комітету з питань охорони здоров'я Ольга Богомолець, пише «Слово і Діло».

За її словами, нового міністра чекає важка, відповідальна та прозора робота. Сама посада голови МОЗ нарешті перестала бути «солодким медовим пряником», каже Богомолець. Причина – ухвалений закон про міжнародні закупівлі, згідно з яким державні закупівлі ліків для України проведуть міжнародні організації.

«На заступників на розгляд майбутньому міністру пропоную людей, які довели свою чесність, працездатність, професіоналізм і патріотизм – Уляну Супрун (ГО «Захист патріотів») та Людмилу Шостак (начмед управління МНС). А сама чекаю на винесення вже 20 законів, підготовлених спільно всіма депутатами комітету з реформи галузі охорони здоров'я! Добрим змінам бути», – резюмувала нардеп.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: