Квіташвілі: Богомолець – найнепрофесійніша людина в парламенті

Читать на русском
Олександр Квіташвілі заявив, що комітет охорони здоров'я йому не цікавий, оскільки не займається своєю справою.
Ольга Богомолець

Олександр Квіташвілі заявив, що комітет охорони здоров'я йому не цікавий, оскільки не займається своєю справою.

Про це міністр охорони здоров'я розповів в інтерв'ю «Українським новинам», передає «Слово і Діло».

«Я бачив, як працює бюджетний комітет: втричі більше людей, вони з різних партій, але сидять і працюють. І проходять 17-18 пунктів в одну присядку. А на комітеті охорони здоров'я ми 3 години обговорюємо питання, які не мають стосунку до того, що ми хочемо зробити», – сказав Квіташвілі.

На його думку, комітет мають очолювати інші люди. «Зараз його очолюють найбільш непрофесійні люди, яких можна було знайти в парламенті: щодо медицини, організації медицини та всього іншого. А ті члени комітету, які хочуть нам допомогти, нічого не можуть зробити, тому що там союз між Мусієм, Богомолець та «Опоблоком».

«Вони займаються всім, крім законодавчої діяльності. Пані Богомолець сказала таку фразу: «Комітет готовий очолити процес реформування охорони здоров'я». Людина, яка сидить у парламенті, не може зрозуміти різницю між виконавчою владою та законодавчою», – повідомив Олександр Квіташвілі.

Нагадаємо, раніше Ольга Богомолець заявила, що за реформою охорони здоров'я міністр Олександр Квіташвілі намагається приховати механізм банкрутства державних лікувальних закладів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: