Фіскалам вдалося відновити втрачені терабайти інформації

Читать на русском
Всього було втрачено близько 531 тис. електронних документів, 26 тис. даних у реєстраційних картках, 4,1 тис. реєстраційних карток, 3,1 тис. контрольних карток тощо.

Державна фіскальна служба змогла відновити електронну документацію, яка була загублена минулої доби.

Про це йдеться в повідомленні ДФС, передає «Слово і Діло».

«Наразі документи в електронному вигляді відновлені відповідно до оригіналів, що зберігаються в паперовому вигляді», – йдеться в повідомленні.

В ДФС повідомляють, що в результаті збою було втрачено близько 3 терабайт інформації. За результатами перевірки встановлено, що збій призвів до втрати електронних копій внутрішніх документів і частини зовнішньої кореспонденції Фіскальної служби.

Втрата даних сталася в результаті збою в роботі АІС «Управління документами».

Митне питання. Що коїться у фіскальному відомстві?У Державній фіскальної службі назрів черговий конфлікт. Керівник «фіскалів» Роман Насіров звинувачує свого заступника Костянтина Лікарчука в корупції, і просить у Мінфіну його звільнити. У свою чергу Лікарчук, звинувачує Насірова в узурпації влади.

Всього втрачено було близько 531 тис. електронних документів, 26 тис. даних у реєстраційних картках, 4,1 тис. реєстраційних карток, 3,1 тис. контрольних карток тощо.

Як повідомлялося раніше, ДФС за підсумками роботи в березні зібрала податків і зборів в розмірі 60,3 млрд грн, що є рекордним показником у місячному вираженні.

За підсумками I кварталу 2016 року працівники ДФС України ліквідували 30 конвертаційних центрів, до складу яких входило 309 транзитно-конвертаційних підприємств.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: