Сутички на з’їзді «тіньового уряду» в Харкові: є постраждалі (відео)

Читать на русском

Громадські активісти Харкова, що намагалися заблокувати автомобілі учасників з’їзду так званого тіньового уряду в Харкові, зазнали тілесних ушкоджень.
Кадр з відео "Громадське. Харків"

У Харкові під час спроби громадських активістів заблокувати автомобілі учасників з’їзду так званого «тіньового уряду» постраждав щонайменше один з учасників акції протесту – на нього наїхало авто.

Подія сталася на очах десятків очевидців. Відео, на якому видно, як чорний позашляховик наїжджає на активіста, що намагався перегородити йому дорогу, виклав у своєму Twitter один із користувачів, передає «Слово і Діло».

Пізніше власні кадри опублікувало «Громадське. Харків»: на відео, відзнятому журналістами, видно, що у відповідь на наїзд на одного з активістів інші учасники акції протесту закидують камінням авто опозиціонерів.

За свідченням очевидців, в автомобілі, який збив людину, їхав Михайло Добкін.

Нагадаємо, так званий «антикризовий з’їзд опозиційного уряду» розпочався сьогодні вдень у Харкові в коворкінгу «Фабрика». У ньому взяли участь колишні депутати від «Партії регіонів» та чиновники уряду Миколи Азарова. Дізнавшись про з’їзд, до місця проведення направились представники ГК «Азов» та інші активісти.

Активісти закидали машини Опоблоку каміннямHromadske.kh

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: