Помічник Кужель взяв участь у форумі «Опозиційного блоку»

Читать на русском
Помічник нардепа Олександри Кужель Максим Гольдарб виступив на так званому антикризовому форумі, який організував Опозиційний блок у Харкові.

Колишній прокурор, а нині помічник народного депутата від фракції «Батьківщини» Олександри Кужель Максим Гольдарб виступив на так званому «антикризовому форумі», який організував «Опозиційний блок» у Харкові.

В ході виступу він розкритикував українську реформу правоохоронних органів, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Twitter журналіста Віктора Огієнка.

«Скандальний екс-прокурор Гольдарб, нинішній помічник народного депутата від «Батьківщини» Олександри Кужель, виступив у Харкові на форумі «Опозиційного блоку», – пише журналіст.

Нагадаємо, сьогодні, 18 квітня, в Харкові пройшов «антикризовий форум», організований партією «Опозиційний блок». Під будівлею, де він проходив, проукраїнські активісти провели протести. В ході мітингу протестувальники закликали заарештувати учасників форуму: нардепа Михайла Добкіна, лідера громадянського руху «Український вибір» Віктора Медведчука та інших.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: