У Міноборони розповіли про кількість контрактників у ЗСУ

Читать на русском
Протягом минулого тижня бажання підписати контракт із ВСУ виявили близько 500 громадян, в тому числі тих, хто проходить служу за призовом.
Представник Міноборони України Олексій Чорнобай

Станом на квітень 2016 року контракт на проходження військової служби в Збройних силах України підписали понад 18 тис. громадян України.

Інформацію про кількість військовослужбовців, що проходять службу на контрактній основі, оголосив прес-секретар Міністерства оборони України Олексій Чорнобай, повідомляє «Слово і Діло».

«З початку 2016 року кількість охочих вступити на військову службу за контрактом склала понад 20 тисяч осіб, уже підписали контракт 18 тисяч», – розповів Чорнобай на брифінгу у вівторок в Києві.

За його словами, протягом минулого тижня бажання підписати контракт із ЗСУ виявили близько 500 громадян, у тому числі тих, хто проходить служу за призовом.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 11 квітняСитуація на сході країни станом на 00:00 11 квітня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів.

За інформацією Міноборони України, статус учасника бойових дій отримали 141 тис. 973 військовослужбовців і працівників ЗСУ.

Сьогодні стало відомо, що терористи поширюють серед місцевого населення чутки про «снайперів НАТО», доповнюючи їх розповідями про «американські безпілотники», які нібито розпилюють у повітрі бактеріологічну зброю та вірус сифілісу.

Відзначимо, що проросійські бойовики не припиняють вживати заходів для захоплення Авдіївки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: