У «БПП» розповіли нові подробиці створення коаліції

Читать на русском
Народний депутат від фракції Блоку Петра Порошенка Олександр Бригинець розповів, як ідуть справи з формуванням нової коаліції.
Олександр БригинецьФото: Телеграф

Станом на сьогодні майбутня коаліція налічує 230 осіб, а нова коаліційна угода буде підписана до 14 квітня.

Про це в коментарі «Укрінформу» заявив народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка» Олександр Бригинець, пише «Слово і Діло».

За його словами, до майбутньої коаліції, яка буде створена на базі «БПП» і «Народного фронту», точно приєднається третя політична сила. «Я особисто вважаю, що найкращим варіантом було б створення коаліції із «Самопоміччю».

Гройсман допускає участь у новій коаліції ще двох фракційБатьківщина та Радикальна партія Олега Ляшка можуть поповнити лави нової парламентської коаліції.

Він пояснив, що економічна та соціальна програма «Самопомочі» є найбільш близькою до того, що пропагують «БПП» і «НФ».

Що ж до «Батьківщини», то, на думку Бригинця, Юлія Тимошенко намагається зайняти вільну в Україні нішу лівих політичних сил, а риторика ЮВТ поки ближча до риторики Комуністичної партії.

Нагадаємо, 5 квітня лідер фракції «Батьківщини» Юлія Тимошенко заявила про перехід політичної сили до опозиції. Як пояснила Юлія Володимирівна, таким чином «Батьківщина» намагається показати боротьбу проти старої системи та олігархів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: