Гройсман допускає участь у новій коаліції ще двох фракцій

Читать на русском
Спікер Верховної Ради Володимир Гройсман заявив, що крім БПП і НФ, до нової коаліції можуть увійти ще дві фракції.
Володимир Гройсман

Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман заявив, що допускає участь у новій коаліції фракцій «Батьківщини» та «Радикальної партії Ляшка».

Як повідомляє «Слово і Діло», про це Гройсман повідомив учора ввечері в ефірі телеканалу «Україна».

«Я вважаю, що коаліція повинна бути результативною та ефективною. Сьогодні не йдеться про те, щоб створити коаліцію та уряд, які не будуть ефективними. Якщо буде коаліція на дві фракції, це не виключає того, що в коаліції можуть бути інші фракції, зокрема «Батьківщина» та «Радикальна партія», – сказав Гройсман.

Ще одна партія заявила про готовність взяти участь у формуванні коаліціїПрес-секретар партії «УКРОП» Євгенія Кравчук заявила про готовність політичної сили взяти участь у формуванні коаліції.

Також Гройсман прокоментував своє можливе прем'єрство. Він сказав, що в країні має бути сформовано новий уряд із реформістським ядром, якмй повинна підтримати коаліція.

Щодо свого прем'єрства Гройсман сказав: «Багато хто говорить: «Навіщо ти береш на себе відповідальність? Тебе «спалять». Нехай краще будуть дострокові вибори». А дострокові вибори можуть зараз, у цей проміжок часу, «спалити» всю країну».

Нагадаємо, керівник фракції «Батьківщини» Юлія Тимошенко погодилася піти на деякі поступки під час переговорів про створення нової коаліції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: