Добродомов: сьогодні в парламенті є 50-60 адекватних депутатів

Читать на русском
Позафракційний народний депутат Дмитро Добродомов, що сьогодні очолює політичну партію Народний контроль, не відкидає союзництва з рухом Саакашвілі.

Позафракційний народний депутат Дмитро Добродомов не відкидає союзництва своєї політичної партії «Народний контроль» з антикорупційним рухом Міхеіла Саакашвілі в разі дострокових виборів до парламенту.

Про це він розповів у інтерв’ю «Слову і Ділу» в рамках проекту «Відповідальні».

За його словами, партія показала непоганий результат на минулих місцевих виборах, що дає можливість робити оптимістичні прогнози й щодо ймовірних позачергових виборів.

«Народний контроль» як партія оформився лише рік тому й уже за півроку взяв участь у місцевих виборах, ми отримали майже 500 мандатів депутатів різних рівнів у органах місцевого самоврядування в 7 областях... Я спочатку переживав, як ці 500 депутатів поведуть себе в органах місцевого самоврядування, дякувати Богові, що все нормально, проявили себе, конструктивні речі роблять», – розповів нардеп.

В АП прокоментували «холодну війну» між Порошенком і СаакашвіліПерший заступник глави Адміністрації Президента Віталій Ковальчук не вважає, що між Петром Порошенком і главою Одеської ОДА Міхеілом Саакашвілі існує якась конфронтація.

Також Добродомов не відкидає варіанту співпраці з антикорупційним рухом, ініційованим Міхеілом Саакашвілі та іншими дієвими політиками.

«Не можна відкидати варіантів об’єднання. Ми не приховуємо своїх союзників, ми тісно співпрацювали та співпрацюємо з рухом, який називають «рухом Саакашвілі». Сьогодні в парламенті є 50-60 адекватних, дієвих депутатів. Припустимо, перевибори відбудуться, ну нехай зайдуть на 20-30 депутатів більше й буде 80, а потрібно 226», – додав він.

Нагадаємо, наприкінці лютого інший позафракційний народний депутат, Борислав Береза, звернувся до голови регламентного комітету Верховної Ради Павла Пинзеника з пропозицією перевіряти психічне здоров’я українських парламентарів.

Ознайомитися з повною версією інтерв’ю Дмитра Добродомова можна за посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: