В АП прокоментували «холодну війну» між Порошенком і Саакашвілі

Читать на русском

Перший заступник глави Адміністрації Президента Віталій Ковальчук не вважає, що між Петром Порошенком і главою Одеської ОДА Міхеілом Саакашвілі існує якась конфронтація.
Віталий КовальчукФото: 112

Перший заступник глави Адміністрації Президента Віталій Ковальчук не вважає, що між Петром Порошенком і главою Одеської ОДА Міхеілом Саакашвілі існує якась конфронтація.

Таким чином він прокоментував інформацію про нібито початок «холодної війни» між Президентом і одеським губернатором, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Лівий берег».

«Я не думаю, що між ними можливі конкурентні відносини. А те, що деякі експерти намагаються видати бажане за дійсне – плід їх фантазій», – заявив Ковальчук.

Саакашвілі назвав головну проблему УкраїниГолова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі заявив, що головною проблемою України є збереження радянської моделі влади.

Порошенко не може бути незадоволений зростанням рейтингу Саакашвілі, вважає Ковальчук, оскільки екс-президент Грузії є членом команди українського Президента, відповідно, підтримка Порошенка теж повинна зростати.

Коментуючи політичні плани одеського губернатора, заступник глави АП зазначив, що Саакашвілі рано чи пізно прийме рішення щодо продовження своєї політичної кар'єри в Україні.

«Але якщо ми говоримо про вибори до Верховної Ради, Міхеіл не зможе найближчим часом балотуватися в народні депутати», – підкреслив Ковальчук, зазначивши при цьому, що це не завадить Саакашвілі всіляко підтримувати ті чи інші політичні партії, в тому числі і новостворені.

Резюмуючи, Ковальчук зазначив, що таким чином команда Міхо може створити в Україні прецедент ефективної позапарламентської опозиції, якою на сьогоднішній день є «Реанімаційний пакет реформ».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: