У Раді запропонували перевіряти психічне здоров'я депутатів

Читать на русском

Народного депутата Борислава Березу турбують часті випадки прояву нардепами неадекватної поведінки.
Борислав БерезаФото: РБК

Народний депутат України Борислав Береза ​​звернувся до голови парламентського комітету з питань регламенту та організації роботи Верховної Ради України Павла Пинзеника з пропозицією запровадити обов'язкове психіатричне обстеження народних депутатів двічі на рік.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це Береза ​​написав у своєму Facebook.

За словами Берези, до компетенції комітету належать питання дисципліни та дотримання депутатської етики народними обранцями.

Народний депутат вважає, що дуже часто його колеги демонструють неадекватну поведінку – б'ються, перешкоджають роботі поліції та порушують закон. Ці порушення поведінки пізніше публікуються в ЗМІ.

Береза ​​впевнений, що така поведінка неприпустима для народних депутатів і шкодить репутації українського політикуму, в тому числі й на міжнародній арені. У зв'язку з цим Береза ​​визнав за необхідне направити депутатське звернення до Пинзеника з пропозицією запровадити обов'язкове психіатричне обстеження для народних депутатів двічі на рік.

Раніше «Слово і Діло» повідомляло про те, що народний депутат України від фракції «Народного фронту» Віктор Романюк хотів заборонити чиновникам спілкуватися з громадянами та збирався прив'язати зарплату правоохоронців до індексу довіри громадян.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: