З майна дочки Ківалова зняли арешт

Читать на русском
Суд прийняв клопотання Ірини Орехової, яка вважається позашлюбною дочкою Сергія Ківалова, про зняття арешту з майна.
Одеський «замок Гаррі Поттера»

Суд зняв арешт з нерухомого майна екс-прокурора Подільського району Києва Сергія Нечипоренка, колишнього чоловіка Ірини Орехової, яка вважається позашлюбною донькою нардепа Сергія Ківалова.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Наші гроші».

Повідомляється, що Орехова подала клопотання про зняття арешту з майна її колишнього чоловіка через розлучення. Так, половина нерухомості Нечипоренка належить їй.

Цю нерухомість суд заарештував через те, що Нечипоренко спіймали на хабарі в 150 тисяч доларів за закриття кримінального провадження щодо розтрати 90 млн грн, виділених на рефінансування «Укргазбанку».

Ківалов не причетний до затримання активістів «Автомайдану» і «Правого сектору» – СаакашвіліГлава Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі заявив, що позафракційний народний депутат Сергій Ківалов не має жодного стосунку до затримання активістів «Автомайдану» і «Правого сектору».

Журналісти відзначають, що слідчий прокурор Київської обласної прокуратури, який раніше клопотав за арешт майна Нечипоренка, не з'явився до суду, щоб спростувати доводи Орєхової. У ЗМІ нагадали, що Ірина Орехова є співзасновником Міжнародного гуманітарного університету, почесним президентом якого є Ківалов.

Саме на цей ВНЗ оформлений особняк на морському узбережжі в Одесі, в якому активісти знайшли портрети Сергія Ківалова. Сам Ківалов заперечував інформацію щодо будинку. ЗМІ назвали цей будинок «замком Гаррі Поттера».

Раніше «Слово і Діло» повідомляло, що Державна фіскальна служба в рамках кримінального провадження займеться перевіркою Національного університету «Одеська юридична академія», президентом якого є народний депутат Сергій Ківалов.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: