Ківалов передумав йти в мери Одеси

Читать на русском
Народний депутат України Сергій Ківалов вирішив зняти свою кандидатуру з виборів мера Одеси.

Народний депутат України Сергій Ківалов вирішив зняти свою кандидатуру з виборів мера Одеси.

Про це він написав у Facebook, передає «Слово і Діло».

«Я знімаю свою кандидатуру з виборів мера. Не можу, не маю морального права допустити, щоб пролилася чиясь кров», - написав нардеп.

Як стверджує Ківалов, він був змушений зробити даний крок, але з якої причини зробив це рішення нардеп не сказав. Багато ЗМІ пов'язали цей крок з кинутою у двір Сергія Ківалова гранатою. Інцидент стався вчора ввечері без постраждалих, але нардеп спростував версії ЗМІ.

Боротьба за крісло мера Одеси. Аналіз потенційних кандидатівУ рамках спецпроекту «ОБРАНІ» журналісти «Слова і Діла» з'ясували, яким політичним, бізнесовим, а також інформаційним ресурсом прямо чи опосередковано володіють потенційні кандидати в мери Одеси.

«На жаль, я не можу розповісти всі обставини, які змусили мене прийняти рішення, якого я не хотів. І справа не в кинутої сьогодні вночі до мене у двір черговий РГД-5 і не в випущеної автоматної черги в напрямку вікон моєї спальні. І не в мені особисто», - заявив Ківалов.

Нагадаємо, що на посаду міського голови Одеси претендує 42 кандидати. Серед них радник одеського губернатора Саша Боровик, чинний мер міста Геннадій Труханов, колишній градоначальник Едуард Гурвіц та інші.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: