Саакашвілі хоче пересаджати всіх до одного голів сільрад та Ківалова

Читать на русском

Голова Одеської обласної адміністрації повідомив, чому Ківалов знімає свою кандидатуру з виборів на посаду мера Одеси.

Голова Одеської обласної адміністрації повідомив, що прокуратура Одеської області підготувала кримінальні справи на Ківалова.

Про це Саакашвілі написав на своїй сторінці в facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Ківалов зняв кандидатуру не з доброї волі і не через поставлений, найімовірніше, ним самим вибух, а через реальні кримінальні справи за фальсифікації, які проти його групи підготувала прокуратура області і про які він добре обізнаний від своїх інформаторів, які ще залишилися в прокуратурі, які завжди заздалегідь зливають йому всі подробиці. Те, що він зняв кандидатуру, ще більше переконує мене, що ці справи треба ще швидше доводити до кінця», – написав він.

Він також додав, що починає переходити до реальних дій щодо голів сільрад, що розбазарюють цінні українські землі уздовж пляжів, вбиваючи таким чином туристичний потенціал.

«Ми їх пересаджаємо всіх до одного, щоб усі зрозуміли, що в нас слова не розходяться із справами», – підсумував Саакашвілі.

Вчора, нардеп Сергій Ківалов заявив, що знімає що знімає свою кандидатуру з перегонів на посаду мера Одеси на місцевих виборах, які відбудуться 25 жовтня.

Як стверджує сам Ківалов, він був змушений зробити даний крок, але з якої причини зробив це рішення нардеп не сказав.

На посаду мера в Одесі претендує 42 кандидати. Серед них і радник Саакашвілі Саша Боровик, якого підтримує сам губернатор.

Однак, в коментарі «Слову і Ділу» одеський політолог Ярослав Католик сказав, що шанси Боровика на виборах мера в Одесі не дуже великі, тому що він нова людина для міста, а також не має власної згуртованої команди.

«Шанси Боровика різко зростуть, якщо він вийде до другого туру. Тоді за нього можуть проголосувати за принципом «аби не за Труханова», – вважає фахівець.

Нагадаємо, що стежити за ходом подій і дізнаватися про попередні результати місцевої виборчої кампанії тепер можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: