Торік голова НАБУ заробив майже мільйон гривень

Читать на русском
Ситник отримав в якості заробітної плати 906,2 тис. грн. Ще 10 тис. грн доходу глава НАБУ отримав як результат підприємницької та незалежної професійної діяльності.
Артем Ситник

Глава Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник подав декларацію, згідно з якою сукупна сума його доходів протягом 2015 року склала 916,2 тис. грн.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Згідно з поданими даними, основну частину доходу Ситник отримав у якості заробітної плати – 906,2 тис грн. Ще 10 тис. грн доходу глава НАБУ отримав як результат підприємницької та незалежної професійної діяльності.

Окрім іншого, Ситник володіє житловою нерухомістю загальною площею 82,6 кв. м і земельною ділянкою площею 416 кв. м. У власності глави НАБУ є автомобіль Hyundai Elantra 2012 випуску. На банківських рахунках Артема Ситника лежить 38,9 тис. грн.

Сукупний дохід членів сім'ї Ситника, до якої належать дружина та син із донькою, склав 45 тис. 352 грн у вигляді заробітної плати. Члени сім'ї не володіють рухомим і нерухомим майном, банківських рахунків у них також немає.

Стан готовності НАБУ та хронологія його діяльністі«Слово і Діло» підготувало інфографіку про стан готовності Національного антикорупційного бюро України, а також про те, чим воно займалося з початку діяльності.

Раніше Артем Ситник заявив, що Генеральна прокуратура відмовляється передавати профільні кримінальні провадження до відомства.

Нагадаємо, що Верховна Рада припинила ухвалювати необхідні для роботи НАБУ закони після того, як Бюро отримало реальні важелі впливу.

Всього в переліку обіцянок Артема Ситника зафіксовано 13 згадок, з яких 5 (38%) він виконав, а 4 (31%) йому виконати не вдалося. З повним списком обіцянок глави НАБУ можна ознайомитися за посиланням.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: