НАБУ розслідує справи на більш ніж 1 мільярд гривень – Порошенко

Читать на русском
Національне антикорупційне бюро веде розслідування понад 50 справ на суму більше одного мільярда гривень.

Президент України Петро Порошенко заявив, що станом на сьогодні Національне антикорупційне бюро розслідує понад 50 кримінальних проваджень.

Про це він заявив на складанні присяги спецназівцями НАБУ, повідомляє «Слово і Діло».

«Сьогодні складають присягу співробітники управління спецоперацій, це важливий етап у формуванні НАБУ. Детективами Антикорупційного бюро розслідується понад 50 кримінальних проваджень щодо зловживань на більш ніж мільярд гривень», – зауважив Президент.

За його словами, за перші тижні своєї роботи детективи Антикорупційного бюро довели, що для них не існує жодних обмежень, у тому числі недоторканих осіб. Він також зауважив, що працівники Бюро повинні продемонструвати ефективність у боротьбі з корупцією.

Стан готовності НАБУ та хронологія його діяльністі«Слово і Діло» підготувало інфографіку про стан готовності Національного антикорупційного бюро України, а також про те, чим воно займалося з початку діяльності.

«Для НАБУ не існує закритих тем і недоторканих осіб. Я повністю підтримую вашу роботу. Жодні зв'язки не дадуть нікому захисту», – зазначив Президент.

«Успіх Антикорупційного бюро в боротьбі з корупцією – це відправна точка успіху України на шляху до Європейського Союзу, для впровадження безвізового режиму», – додав Порошенко.

Нагадаємо, вчора, 8 лютого, директор НАБУ Артем Ситник заявив, що в лютому до Києва прибудуть представники Федерального бюро розслідувань США, які допомагатимуть відомству з відстеженням грошових потоків.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: