Яценюк розповів, на що підуть конфісковані в Януковича гроші

Читать на русском
Конфісковані в екс-президента України Віктора Януковича кошти будуть направлені на реформування правоохоронних органів.

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що частина грошей, які будуть конфісковані в екс-президента Віктора Януковича, підуть на реформу Національної поліції.

Про це він розповів під час церемонії запуску нової поліції в Борисполі, повідомляє «Слово і Діло».

«Після ухвалення Верховною Радою закону про конфіскацію 1,5 мільярдів доларів Януковича частина цих коштів піде на завершення реформи поліції», – заявив Яценюк.

Спецконфіскація: все, що необхідно знати про дію законуСлово і Діло проаналізувало закон про спецконфіскацію: на кого поширюється його дія, що можуть конфіскувати, умови застосування закону і можливі наслідки

За його словами, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков звернувся до Кабінету міністрів із проханням збільшити на 3 млрд гривень фінансування для завершення реформування Національної поліції.

«Міністр внутрішніх справ звернувся до уряду з тим, що необхідно збільшити на 3 млрд гривень фінансування Національної поліції для того, щоб завершити реформу. Ми знайшли джерело. Це джерело – кошти, які арештував уряд України ще рік тому. Це кошти колишнього режиму Віктора Януковича у розмірі 1,5 млрд доларів», – зазначив прем'єр.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: