Закон про спецконфіскацію проголосують після встановлення імунітету від його застосування – Бурбак

Читать на русском
Важливість ухвалення цього закону велика, оскільки гроші, отримані в результаті його ухвалення, а це 1,5 млрд долл., закладені до Бюджету 2016 року.
Лідер фракції «Народного фронту» Максим Бурбак

Закон про спецконфіскацію може бути проголосований у другому читанні вже на наступному пленарному засіданні, але лише після того, як усі депутатські групи отримають імунітет від його можливого застосування.

Про це в бліц-інтерв'ю Hubs заявив лідер фракції «Народного фронту» Максим Бурбак, повідомляє «Слово і Діло».

«Так, там були певні юридичні тонкощі; кожна фракція по-своєму бачить, як цей закон буде працювати, й хоче створити свої запобіжники, щоб він не міг торкнутися інших людей», – пояснив Бурбак.

За його словами, тут можна порадити лише одне – «нічого красти державні гроші, тоді не доведеться переживати, що відберуть накрадене».

Лідер фракції «НФ» також додав, що очікує ухвалення закону про спецконфіскацію в другому читанні на наступному пленарному тижні.

Важливість ухвалення цього закону є великою, оскільки гроші, отримані в результаті його ухваленняя, а це $1,5 млрд, закладені до Бюджету 2016 року. «Вони підуть на підвищення обороноздатності, на соціальні виплати», – підкреслив Бурбак.

Спецконфіскація: все, що необхідно знати про дію законуСлово і Діло проаналізувало закон про спецконфіскацію: на кого поширюється його дія, що можуть конфіскувати, умови застосування закону і можливі наслідки

Як повідомлялося раніше, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк звернувся до народних депутатів із проханням не відкладати в довгий ящик ухвалення закону про спецконфіскацію.

Нагадаємо, що Міністерству закордонних справ України дозволили купити послуги юристів для захисту інтересів країни в суді проти Росії за позовом за сплату «кредиту Януковича».

Згідно з даними аналітиків «Слова і Діла», Максим Бурбак дав 53 обіцянки, з яких виконав 27, або 51%. Невиконаними виявилися 10 його обіцянок (19%). Із повним переліком обіцянок політика можна ознайомитися за посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: