Україні потрібен новий закон про референдум – Сироїд

Читать на русском
Народний депутат України від фракції Самопомочі Оксана Сироїд заявила про необхідність ухвалити новий закон про про референдум.
Оксана Сироїд

Заступник голови Верховної Ради України, член фракції «Самопомочі» Оксана Сироїд заявила про необхідність ухвалення в нового закону про референдум.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Водночас віце-спікер Ради не впевнена, що Конституційний суд України зможе визнати наявну редакцію закону «Про всеукраїнський референдум» неконституційною.

«Поки цей закон діє, ми з вами у великій небезпеці, тому його треба визнавати неконституційним, міняти якомога швидше», – сказала Сироїд і додала, що не має довіри до КСУ та не вважає його ані неупередженим, ані незалежним.

Як парламентарі дотримуються коаліційної угоди? Конституційна реформаНезважаючи на те, що в Україні тривають економічна, урядовий і парламентський кризи потуги в напрямку конституційної реформи тривають.

Сьогодні в Конституційному суді України проходить слухання у справі визнання нинішньої редакції закону «Про всеукраїнський референдум» конституційною.

«Слово і Діло» зафіксувало 43 обіцянки Оксани Сироїд, з яких 2 не виконані, 6 – виконані. Ще 35 її обіцянок мають статус «у процесі виконання». Рівень відповідальності Сироїд становить 14%.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: