Порошенко підписав закон про приватизацію

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко підписав закон, яким до приватизації держпідприємств не будуть допущені росіяни.
Петро Порошенко

Президент України Петро Порошенко сьогодні, 4 березня, підписав закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення процесу приватизації», який Верховна Рада прийняла 16 лютого цього року.

Про це «Слову і Ділу» повідомили в прес-службі Президента.

У представництві Глави держави відзначили, що новий документ націлений на досягнення прозорості та відкритості приватизаційного процесу, посилення захисту національних інтересів в процесі реформування відносин власності.

Мінфін спростував заяву про повну приватизацію «Ощадбанку» та «Укрексімбанку»Деякі ЗМІ неправильно витлумачили слова заступника міністра фінансів Артема Шевальова, об'єднавши дві його тези.

Також варто зазначити, що в новий закон внесена норма, згідно з якою до процесу приватизації стратегічних українських держпідприємств не допускаються фізичні та юридичні особи, зареєстровані в державах, визнаних Верховною Радою країнами-агресорами.

Нагадаємо, даний закон, згідно з яким на приватизацію можуть бути винесені стратегічні державні підприємства народні депутати України прийняли 16 лютого.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: