Гройсман розкритикував роботу Квіташвілі

Читать на русском
Міністр охорони здоров'я України Олександр Квіташвілі не впорався з покладеними на нього завданнями, й тому повинен бути замінений, вважає спікер ВР Володимир Гройсман.

Спікер парламенту Володимир Гройсман виступив з різкою критикою роботи Олександра Квіташвілі на посаді міністра охорони здоров’я України.

Про це він сказав у прямому ефірі «Свободи слова» на ICTV, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«У нас є міністр охорони здоров’я, який не здатний за більш ніж рік сказати українському суспільству про те, якою буде система охорони здоров’я... І цей міністр, який не є професійним, який є аматором, який не може дати суспільству нічого, залишається працювати в уряді», – сказав Гройсман.

Квіташвілі каже, що переоцінив свої можливості на посаді міністраМи прийшли з амбіціями та бажанням швидко все поміняти і йти далі, але потiм ніби наштовхнулися на стіну.

Голова Верховної Ради також прокоментував ситуацію щодо відкликання Квіташвілі заяви про відставку. «Якщо він не здатний – ну як можна сказати, що він відкликає свою заяву про відставку? Її треба було задовольнити, і хай він іде далі займається своєю роботою», – заявив спікер.

Екс-міністр охорони здоров'я та соціального захисту Грузії Олександр Квіташвілі, як і решта іноземців в українському уряді, був делегований до Кабміну за квотою пропрезидентської «БПП». 2 липня глава МОЗ написав заяву про відставку, однак Рада не підтримала рішення міністра.

На початку лютого 2016 року чотири міністри, серед яких був і Квіташвілі, відкликали свої заяви про відставку. Екс-міністр охорони здоров’я Грузії пояснив свої дії бажанням продовжити роботу в уряді/

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: