Ляшко пояснив, чому не голосував за відставку Квіташвілі

Читать на русском
Олег Ляшко розповів, чому депутати від «Радикальної партії» не голосували за постанову про звільнення Олександра Квіташвілі.

Лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко розповів, чому фракція «РПЛ» не підтримала відставку міністра охорони здоров’я Олександра Квіташвілі.

Про це він повідомив в ефірі ток-шоу «Право на владу» на телеканалі «1+1», пише «Слово і Діло».

Олег ЛяшкоГолова "Радикальної партії Олега Ляшка"
Ляшко заявив, що фракція "Радикальної партії" підтримає відставку міністра охорони здоров'я Олександра КвіташвіліСказано 30 червня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

Зокрема, на зауваження ведучого про те, що, попри власну обіцянку, Ляшко не голосував за відставку Квіташвілі, лідер «радикалів» зазначив, що постанови про звільнення глави МОЗ у парламенті було зареєстровано дві.

«Одна – у зв’язку з тим, що не справився, інша постанова – у зв’язку з власним бажанням. Ми вважаємо, що Квіташвілі не справився, постанова, яку виносив (на голосування) Гройсман – це була постанова про звільнення за його власним бажанням. Ми вважаємо, що Квіташвілі провалив реформи в Міністерстві охорони здоров’я й має бути звільнений за зловживання, за відсутність реформ», – заявив Ляшко.

Ляшко объясняет почему не выполнил своё обещание и не поддержал отставку КвиташвилиSlovoiDilo

Нагадаємо, 17 вересня 2015 року Верховна Рада не підтримала проект постанови №2864 про звільнення Квіташвілі з посади міністра охорони здоров'я України. Фракція «Радикальної партії» не віддала жодного голосу на підтримку даної постанови.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: