У вівторок у трьох регіонах України можуть закрити рух автошляхами

Читать на русском
19 січня у трьох областях України прогнозуються несприятливі погодні умови. В «Укравтодорі» попереджають про можливе закриття автотрас.

У вівторок, 19 січня, у трьох північно-східних областях України може бути обмежений або й узагалі закритий рух автодорогами загального користування.

Про це попередили в Державному агентстві автомобільних доріг Укаїни, передає «Слово і Діло» з посиланням на «РБК-Україна».

Йдеться про Чернігівську, Сумську й Полтавську області – за прогнозами спеціалістів аналітико-диспетчерської служби «Укравтодору», автомобілістам можуть обмежити рух дорогами або й узагалі заборонити його, оскільки в цих регіонах на завтра оголошене штормове попередження. У поєднанні з прогнозованим похолоданням, снігопадами та ожеледицею такі погодні умови створюють небезпеку для водіїв.

Рейтинг областей України з найгіршими дорогами«Слово і Діло» вирішило проаналізувати, як змінився стан доріг у регіонах України за останні місяці.

«19 січня в Україні, крім західних областей, пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини, у східних областях місцями ожеледь, вночі в Чернігівській, Сумській, Полтавській областях сильний сніг. На дорогах країни ожеледиця», – попереджають в «Укравтодорі».

В Держслужбі автодоріг радять водіям утриматися від дальніх поїздок цими регіонами та мати при собі телефони чергових диспетчерів обласних Служб автомобільних доріг.

Нагадаємо, у Києві та низці українських міст у школах та лікарнях триває карантин у зв'язку зі спалахом захворюваності на каліфорнійський грип.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: