СБУ спіймала Ахметова на ухиленні від сплати податків

Читать на русском
Служба безпеки України підозрює належну Рінату Ахметову мережу супермаркетів «Брусничка» в мінімізації податків.

Служба безпеки України підозрює належну Рінату Ахметову мережу супермаркетів «Брусничка» в мінімізації податків.

Про це на брифінгу в Києві повідомив голова СБУ Василь Грицак, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Зокрема, схеми мінімізації податків виявили в мережі супермаркетів у Дніпропетровську – під час рейду напередодні суботньої спецоперації.

«30 жовтня поточного року в Дніпропетровську, за день до проведення широкомасштабної операції було проведено низку слідчо-оперативних дій, обшуків і виїмок, зокрема щодо структури, яка з Держбюджету вкрала 26,7 млн грн, а також мінімізувала податки до Бюджету на приблизно 500 млн грн. Сума непогана, особливо, якщо врахувати, що йдеться про мережі супермаркетів під назвою «Брусничка». З ким вона афільована й асоційована, я думаю, вам не складно буде розібратися самим», – заявив Грицак.

«БПП» наполягає на покаранні колишніх поплічників ЯнуковичаПартія «БПП «Солідарність» заявляє, що наполягатиме на тому, щоб одночасно з порушенням проваджень проти нинішніх порушників закону були покарані й колишні поплічники Януковича.

Нагадаємо, як повідомив сьогодні народний депутат Борис Філатов, планується затримання його суперника на виборах мера Дніпропетровська Олександра Вілкула. Тим часом до Верховної Ради справді були доставлені повістки з викликом на допит народним депутатам Олександру Вілкулу, Вадиму Новинському та Наталії Королевській.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: