«БПП» наполягає на покаранні колишніх поплічників Януковича

Читать на русском
Партія «БПП «Солідарність» заявляє, що наполягатиме на тому, щоб одночасно з порушенням проваджень проти нинішніх порушників закону були покарані й колишні поплічники Януковича.

Партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність» заявляє, що наполягатиме на тому, щоб одночасно з порушенням проваджень проти нинішніх порушників закону були покарані й колишні поплічники Януковича.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу партії.

«Партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність» заявляє, що розслідування будь-яких антикорупційних та інших кримінальних проваджень має проводитись у суворій відповідності до чинного законодавства та без будь-якого політичного підтексту», – йдеться у повідомленні партії.

В «Опоблоці» кажуть, що Новинський не збирається тікати з країниГлава фракції «Опозиційного блоку», народний депутат Юрій Бойко заявив, що його колега Вадим Новинський перебуває в Україні.

Як уточнює прес-служба, кримінальні провадження, у яких фігурує лідер «УКРОПу» Геннадій Корбан, не мають стосунку до його політичної діяльності й відкриті за такими правопорушеннями, як викрадення людей і розкрадання майна.

На переконання партії, особливої уваги Міністерства внутрішніх справ України та інших правоохоронних органів заслуговують злочини, пов'язані із незаконним присвоєнням державної власності, корупцією та монопольним становищем.

«Олігархи мають усвідомити, що часи, коли можна було безкарно грабувати країну, минули», – наголошується у повідомленні прес-служби «БПП».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: