Вілкула мають заарештувати після другого туру виборів – експерт

Читать на русском
Борис Філатов

Враховуючи деякі аспекти та політичну ситуацію, цілком можливо, що наступним після Корбана стане Вілкул.

Про це в коментарі «Слову і Ділу» розповів політолог Андрій Горбенко, аналізуючи інформацію про те, що народний депутат Борис Філатов попередив про можливе затримання Олександра Вілкула.

«Затримання Вілкула цілком можливе, особливо якщо проаналізувати різні аспекти. Наприклад, з одного боку, дестабілізація на Сході. З іншого боку – до нас приїжджають кредитори. Ми не можемо знати всіх умов кредитування, але, можливо, однією з умов, окрім реформ, є боротьба з олігархами», – припускає експерт.

За його словами, можливо, саме під кредити проводяться й будуть проводитися всі затримання та кримінальні провадження. Щодо Шокіна, то, можливо, і йому поставили ультиматум: або відставка, або робити такі кроки, як із затриманням Корбана.

Борис ФілатовМіський голова Дніпра
Філатов запланував у стислі терміни створити батальйон спецпризначення "Дніпро"Сказано 15 квітня 2014 р.Статус обіцянки: Виконано

«З Корбаном справу почали не лише через політичні мотиви чи Коломойського. Є такий вислів, як «ручна армія». Деякі екс-губернатори, олігархи дозволяють собі створювати певні збройні сили. В даному разі, можливо, Корбан мав намір вчинити щось серйозне, тому його й заарештували першим. З іншого боку, Вілкула мають заарещтувати після 15 листопада, щоб ніхто не говорив, що це все робиться спеціально перед виборами», – розповідає політолог.

На його думку, існує політичний момент, щоб «Опозиційний блок» також не почав набирати політичні бали на основі свого «мученика»

Зазначимо, що за результатами першого туру колишній «регіонал» Олександр Вілкул випереджає «укропівця» Бориса Філатова лише на 2%. Попередній результат: 37% – Вілкул та 35% – Філатов.

Переглянути всі обіцянки Бориса Філатова можна тут, а обіцянки Олександра Вілкула доступні за наступним посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: