Петренко передумав проводити тотальну переатестацію держслужбовців

Читать на русском
Міністр юстиції Павло Петренко не виконав ще одну свою обіцянку – позачергової переатестації державних службовців поки не планується.
Павло ПетренкоФото: Апостроф

Міністр юстиції Павло Петренко не виконав ще одну свою обіцянку – позачергової переатестації державних службовців поки не планується.

Провести переатестацію всіх держслужбовців Петренко зобов'язався ще рік тому, а дедлайн даної ініціативи був призначений на 1 вересня поточного року року, пише «Слово і Діло».

«До 1 вересня 2015 року, ми зобов'язалися провести позачергову переатестацію всіх державних службовців... в тому числі органів МВС, СБУ та прокуратури», – пообіцяв міністр.

Він уточнив, що всі чиновники, які не пройдуть переатестацію, будуть звільнені.

Однак, як повідомили «Слову і Ділу» в Міністерстві юстиції України, станом на 13 жовтня 2015 року жодних нормативно-правових актів про проведення до 1 вересня 2015 року позачергової переатестації державних службовців у відомстві зареєстровано не було.

Таким чином, відповідна обіцянка глави Мін'юсту отримала статус «не виконано». Нагадаємо, нещодавно ми писали про те, що Петренко провалив ще два своїх зобов'язання – міністр не вніс правки до закону про люстрацію, а члени Національного антикорупційного агентства не були призначені в заявлений термін.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: