Шимків обіцяє переатестацію всім співробітникам АП

Читать на русском

Заступник глави Адміністрації Президента України Дмитро Шимків прогнозує переатестацію всіх співробітників АП, а також скорочення штату на 20%.

«Необхідна переоцінка всього штату... Вони всі будуть проходити іспит», – повідомив Шимків, інформує «Слово і Діло» з посиланням на «РБК-Україна».

«Ми хочемо ввести поняття цінностей, компетентностей державних чиновників для кожної посади: які знання повинні бути, якими мовами він повинен володіти, якими навичками він повинен володіти. Це має бути прописано стандартом», – пояснив він.

Крім того, Шимків повідомив, що в Адміністрації Президента мають намір скоротити близько 20% персоналу. «Зараз перше завдання: структура, організація, кількість штату. Ми скорочуємо його на 20%. Залишиться 416 чоловік», – заявив заступник голови АП.

Як відомо, Президент Петро Порошенко призначив Дмитра Шимківа заступником голови Адміністрації Президента з питань адміністративних, соціальних та економічних реформ.

Також Шимків став директором Виконавчого комітету реформ при Національній раді реформ, створеній Президентом 23 липня. Основне завдання такого органу – підготовка пропозицій щодо стратегічного планування реформ, їх узгодженого впровадження та моніторингу реалізації.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: