Обіцяти – не значить люструвати: Петренко так і не вніс правки до закону про люстрацію

Читать на русском
Міністр юстиції Павло Петренко 8 липня 2015 року повідомив про те, що у вересні до закону про люстрацію будуть внесені правки.

Міністр юстиції Павло Петренко 8 липня 2015 року повідомив про те, що у вересні до закону про люстрацію будуть внесені правки.

На той момент над правками працювала спеціальна робоча група, повідомляє «Слово і Діло».

1 вересня 2015 року Павло Петренко повідомив, що закон про люстрацію буде змінений до кінця року. Станом на 15 жовтня 2015 року зміни до проекту закону «Про очищення влади» не вносилися. Остання редакція законопроекту – від 26 березня 2015 року.

Раніше Павло Петренко не виконав ще одну обіцянку. У серпні міністр юстиції повідомив, що членів Національного антикорупційного агентства оберуть у вересні 2015 року. Але станом на 28 вересня 2015 року в Мін'юсті почався тільки другий етап відбору кандидатів на посади членів Національного агентства з питань запобігання корупції. Наступний етап відбору був запланований на 5 жовтня. Після відбору кандидатів відправляють на спецперевірку, яка триватиме близько 2 тижнів. Отже, членів Антикорупційного агентства оберуть в кінці жовтня або пізніше.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: