На Луганщині планують відкрити перший пункт пропуску на окуповану територію

Читать на русском
У керівництві Луганської обласної військово-цивільної адміністрації готуються до відкриття першого пункту пропуску на лінії розмежування з окупованою територією.
Міст в Станиці Луганській

У керівництві Луганської обласної військово-цивільної адміністрації готуються до відкриття першого пункту пропуску на лінії розмежування з окупованою територією.

Про це повідомили в прес-службі адміністрації, інформує «Слово і Діло».

Зокрема, на виїзній нараді в Станиці Луганській представники обласної влади запропонували шляхи реалізації пропозиції Георгія Туки щодо відкриття тимчасового пункту пропуску перетину лінії розмежування для пішоходів, а також для переміщення гуманітарних вантажів міжнародних організацій.

«Людей, які будуть приходити до нас, можна поділити умовно на дві категорії. Перша – це люди, які зможуть придбати товари, проконсультуватися й повернутися назад. Друга – це ті, хто виїжджатиме вглиб області та країни. Для нас важливо забезпечити для людей можливість виїхати. Управлінню інфраструктури та туризму облдержадміністрації буде дана вказівка розробити маршрути для виїзду. Також для безпеки нам потрібно із залученням ОБСЄ та спеціалістів оглянути міст, через який до нас будуть проходити люди», – пояснив заступник голови ВЦА Юрій Клименко.

Також учасники наради обговорили небезпеку потрапляння диверсійно-розвідувальних груп на підконтрольну Києву територію області. За словами Клименка, у населених пунктах секторів «А» і «С», де ці групи найбільше себе виявили, буде посилено заходи безпеки.

Нагадаємо, днями самопроголошена «влада» Луганська поскаржилася на високі ціни на продукти через їх брак.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: