Із Верховної Ради – в обласну. Ларін очолить список «Опоблоку» на Кіровоградщині

Читать на русском
Народний депутат від партії «Опозиційний блок» Сергій Ларін вирішив змінити мандат нардепа на місце в  Кіровоградській обласній раді.

Народний депутат, член фракції «Опозиційного блоку» Серій Ларін очолить список партії на виборах до Кіровоградської обласної ради.

Про це з посиланням на «Кіровоградську правду» повідомляє «Слово і Діло».

Як зазначають місцеві соціологи, рейтинг Ларіна в регіоні досить високий, тож такий крок виглядає логічним. Крім того, є припущення, що у разі, якщо політик отримає хороший результат на виборах 25 жовтня, а потім сформує навколо себе більшість, він матиме шанси очолити обласну раду. До того ж, зміни до Конституції в частині децентралізації в перспективі відкриють йому можливість і взагалі фактично очолити весь регіон, припускають аналітики.

Сергій ЛарінНародний депутат України

Нагадаємо, Ларін уже був губернатором Кіровоградської області у 2010-2013 рр. Також він встиг побувати депутатом III, IV, V, VI й VIII скликань Верховної Ради, а протягом 2013-2014 рр. працював заступником голови Адміністрації Президента.

Відзначимо, що виборча кампанія в Кіровограді вже фактично стартувала, і в її ході зафіксовані численні факти непрямого підкупу виборців. Зокрема, не гребує роздачею продуктових наборів один із кандидатів у мери – Андрій Табалов.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: