Всесильна гречка: «метод Корбана» використовують уже і в Кіровограді

Читать на русском
У Кіровограді від імені потенційного кандидата в мери Андрія Табалова прямо з машини людям роздають пакети з продуктами.

Чернігівська «гречкова істерія» крокує по регіонах України. У Кіровограді від імені потенційного кандидата в мери Андрія Табалова прямо з машини людям роздають пакети з продуктами.

Дані факти зафіксував на відео і виклав в YouTube користувач Микола Ялковець, пише «Слово і Діло» з посиланням на видання «Кіровоградська правда».

На одному з відео чоловічий голос запитує жінок, коли і де можна отримати такий пайок. Жінки уточнюють, з якого він дому, і озвучують день і час видачі «гречки». Вони також говорять, що пакети роздають від Табалова.

«Укроп» та гречка: чи стане «ефект Корбана» новим політичним трендом?Агресивний, брутальний стиль політичної боротьби команда пана Коломойського активно впроваджує на практиці. Місцем для експерименту було обрано 205 округ.

На іншому відео видно, як біля автомобіля вишикувалася черга за жовтими пакетами з написом «З теплом і добром». Що в них – жінки не зізналися. Втім, як з'ясувалося пізніше, продуктовий пайок складається з пляшки соняшникової олії, пакету цукру, пакету згущеного молока, макаронів, оцту, упаковки чаю та ін. Загальна вартість Табаловської «гречки» – орієнтовно 200 гривень.

У виданні також зазначили, що це не перший випадок підкупу виборців кандидатом в мери Андрієм Табаловим. Перші такі випадки з'явилися ще в березні, потім жовті пакети почали роздавати прямо на вулиці з машини, або з наметів у різних мікрорайонах міста.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: