Порадившись з Аваковим, Шкіряк звільнив чотирьох чиновників ДСНС

Читать на русском

Виконуючий обов’язки голови Державної служби з надзвичайних ситуацій Зорян Шкіряк відзвітував про перші звільнення в Центральному Апараті ДСНС.

«За погодженням з міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим, за згодою сторін, звільнено керівника Департаменту державного нагляду (контролю) у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту», – повідомив Шкіряк у себе на сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

За його словами, також були звільнені керівник і перший заступник Департаменту персоналу ДСНС, а також керівник Управління взаємодії із засобами масової інформації та комунікацій з громадськістю.

«Відділ власної безпеки та протидії корупції Служби буде реорганізовано і призначено нове керівництво. Найближчим часом відбудуться й інші кадрові зміни, як в ЦА так і в територіальних структурах ДСНС. Працюємо», – відзвітував Шкіряк.

Нагадаємо, після того, як екс-голову Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського заарештували під час засідання уряду, виконуючим обов’язки Бочковського був призначений радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: