За півроку роботи Труханов роздав одеситам 17 обіцянок, а виконав 7

Читать на русском

Міський голова Одеси Геннадій Труханов за весь час своєї політичної кар'єри роздав 60 обіцянок, з яких виконав майже третину – 18.

При цьому, з моменту балотування Труханова на посаду міського голови у квітні 2014 активісти системи громадського контролю «Слово і Діло» нарахували 7 виконаних обіцянок з 17.

За вказаний період часу Геннадій Труханов приділив чимало уваги благоустрою Одеси: сприяв виділенню коштів для розчистки Румунського каналу, прибрав стихійну торгівлю та реконструював центральну алею гідропарку «Лузанівка», створив карту благоустрою Дюківського парку.

Загалом за весь час своєї діяльності, як показує статистика «Слова і Діла» одеський мер найбільше зосереджував свою увагу саме на благоустрої міста.

Серед 10 обіцянок, які Труханов дав в якості кандидата та на посту мера, і які досі чекають на виконання, переважають інфраструктурні питання, соціальна сфера та будівництво. Так, наприклад, Труханов пообіцяв до кінця 2014 року відновити дорожне покриття по вул. Академіка Сахарова, де, за інформацією «Слова і Діла» вже ведуться ремонтні роботи. Також уже розроблено проект обіцяного продовження велосипедної доріжки на «Трасі здоров'я».

Також Труханов нещодавно пообіцяв провести капремонт вулиці Пишонівської, побудувати у 2015 році 3 нових дитячих садочка в Суворівському районі Одеси, а також розширити муніципальну мережу аптек. Ці обіцянки також мають статус «В процесі», стан їх виконання «Слово і Діло» триматиме на контролі.

Натомість 7 обіцянок Геннадія Труханова так і не були втілені в життя. Щоправда, серед них поки немає жодної яку він дав у якості кандидата в мери чи градоначальника Одеси.

Нагадаємо, днями «Слово і Діло» оприлюднило моніторинги роботи мерів Черкас, Миколаєва та Херсона.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: