Вирубкою дерев на Дарниці займеться київський прокурор Юлдашев

Читать на русском

Мер Києва Віталій Кличко звернувся до керівника міської прокуратури Сергія Юлдашева з вимогою якнайшвидше розслідувати причини вирубки дерев на масиві Дарниця.

Про це він заявив під час відвідин парку Малишка, який піддався вирубці, передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Київської міськадміністрації.

«Нам потрібно якомога швидше зробити висновки і покарати винних. Кожен повинен знати – якщо він порушив закон, то буде нести відповідальність», – звернувся Кличко до Юлдашева.

В свою чергу Юлдашев повідомив, що за фактом вирубки дерев у парку Малишка вже є кримінальне провадження.

Як повідомляло «Слово і Діло», в ніч на 3 липня було вирубано частину парку імені Малишка, що знаходиться біля станції метро «Дарниця».

Депутат Київради від партії «УДАР» Анатолій Велімовський, який балотувався до міськради за мажоритарним округом №24, у коментарі «Слову і Ділу» заявив, що вирубку дерев здійснювала фірма «Галеон».

Нагадаємо, 3 липня Кличко пообіцяв, що не допустить вирубки жодної ділянки Біличанського лісу. Також, бувши кандидатом на пост міського голови, Кличко пообіцяв припинити будівництво в лісопаркових і паркових зонах.

4 липня Кличко заявив, що винні у вирубці дерев у Дарницькому районі будуть покарані.

Генеральний прокурор Віталій Ярема призначив на посаду прокурора Києва Сергія Юлдашева 25 червня.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: