Вночі Кабмін розробив план з урегулювання ситуації на сході - Яценюк

Читать на русском

Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк повідомив, що вночі 7 квітня уряд розробив план щодо врегулювання ситуації у східних регіонах, де напередодні відбулася низка акцій сепаратистів, а також були захоплені деякі адміністративні будівлі.

«Вночі ми розробили чіткий план дій з подолання ситуації», - заявив Яценюк, передає «Слово і Діло» з посиланням на УНІАН.

Зі слів Яценюка, врегулюванням ситуації на місцях займаються міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та віце-прем’єр Віталій Ярема, які перебувають, відповідно, у Харкові та Донецьку.  

«Я перебуваю в постійному контакті із силовим блоком. Мене поінформують про ситуацію, і я поінформую членів уряду про те, як розвивається ситуація. У Харкові ситуація вже відносно стабілізувалася. Упевнений, що й в інших областях ми наведемо лад разом», - резюмував Яценюк.

Нагадаємо, 6 квітня в Харкові, Донецьку та Луганську проросійськими сепаратистами були захоплені облдержадміністрації та інші будівлі.

Сьогодні в. о. міністра внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив про те, що Харківська облдержадміністрація наразі звільнена від мітингувальників.

Голова Харківської ОДА Ігор Балута заявив, що дестабілізація і розгойдування ситуації у східних областях викликані діями інших держав.

Рейтинг відповідальності Арсенія Яценюка в системі «Слово і Діло» становить наразі 27%. Проектом зафіксовані 216 обіцянок Яценюка. Скільки з них були виконані, можна дізнатися на нашому сайті. 16 березня Яценюк заявив, що Українська держава знайде й покарає всіх сепаратистів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: