Аваков повідомив про звільнення Харківської ОДА від сепаратистів

Читать на русском

В. о. міністра внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив про те, що Харківська облдержадміністрація наразі звільнена від мітингувальників.

Про це Аваков написав на своїй сторінці у Facebook, пише «Слово і Діло».

«Харків. Будівля ОДА повністю звільнена від сепаратистів. Почався робочий процес. Дякую тим, хто допомагав», - пише виконувач обов’язків міністра. Аваков також повідомив, що 7 квітня він працюватиме у Харкові і звернувся до жителів міста з проханням сприяти мирному врегулюванню конфлікту.

Нагадаємо, в неділю, 6 квітня на Сході України було неспокійно: проросійськи налаштовані мітингувальники із закликами про місцеві референдуми та приєднання до РФ захопили Харківську, Донецьку та Луганську облдержадміністрації. Надходять також повідомлення, що обласну адміністрацію в столиці Донбасу сепаратисти контролюють повністю: захоплено навіть кабінет голови ОДА.

«Слово і Діло» зафіксувало 37 обіцянок Арсена Авакова. Зокрема вчора керівник МВС узяв на себе зобов’язання врегулювати конфлікти у східних регіонах країни. Ще 22 обіцянки головного міліціонера країни нині в процесі виконання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: