Підприємців Харківщини звільнять від сплати деяких податків – деталі

Читать на русском
Кабмін ухвалив рішення знизити податкове навантаження на підприємців, які продовжують працювати у Харківській області.
Фото: acmc.ua

Кабінет міністрів на засіданні 12 квітня ухвалив рішення зменшити податкове навантаження на підприємців, які продовжують працювати в Харківській області.

Про це повідомив голова ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

Він розповів, що місцевий бізнес буде звільнено від сплати єдиного податку, орендної плати, а також податку на нерухоме майно та землю.

«Представникам бізнесу Харківщини у повномасштабній російсько-українській війні відведена окрема важлива роль: збереження робочих місць, створення нових, забезпечення суспільних потреб та наповнення бюджету для боротьби з ворогом», – написав Синєгубов.

Він також висловив думку, що звільнення від сплати вищезгаданих податків дозволить розвинути економічний потенціал області в умовах постійних російських атак та обстрілів.

Нагадаємо, росіяни вже кілька тижнів посилено атакують Харків та область ракетами, дронами та боєприпасами. Після масованих атак в області зруйновано та пошкоджено багато енергооб'єктів, у Харкові та найближчих громадах діють погодинні графіки відключень світла.

Раніше повідомлялося, що у Харківській області ухвалили рішення про примусову евакуацію сімей з дітьми у 47 прифронтових населених пунктах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: