Прем'єр Ізраїлю покинув засідання уряду, щоб поговорити з путіним

Читать на русском
Прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньяху 10 грудня провів телефонну розмову з російським диктатором володимиром путіним.
Getty Image

Прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньяху сьогодні, 10 грудня, провів другу телефонну розмову з володимиром путіним від моменту нападу бойовиків ХАМАС.

Про це пише Haaretz.

Напад на Ізраїль: які країни підтримали ХАМАС, а які – зберігають нейтралітетКраїни Заходу підтримують Ізраїль та засуджують напад ХАМАС. Які країни вважають за краще залишатися нейтральними чи підтримали бойовиків – на інфографіці.

Прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньяху сьогодні, 10 грудня, перервав засідання уряду, щоб провести телефонну розмову з російським диктатором володимиром путіним.

«Прем'єр-міністр Біньямін Нетаньяху покинув засідання кабінету міністрів, яке відбулося в неділю вранці, щоб поговорити з президентом Росії Володимиром Путіним, і повернувся лише в кінці засідання», – йдеться у повідомленні.

Як зазначає видання, розмовляли вони близько 50 хвилин. Відзначимо, що це була їхня друга розмова після того, як бойовики ХАМАС напали на Ізраїль.

У виданні додають, що відбулася перемовини на тлі напруженості у відносинах з рф.

Нагадаємо, у ГУР Міноборони України заявляли, що росія знала про плани ХАМАС напасти на Ізраїль.

Також писали, що рф передала ХАМАС захоплену в Україні західну зброю та готує провокацію.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: