Армія Ізраїлю повідомила про ліквідацію двох високопоставлених чиновників ХАМАС

Читать на русском
Армія оборони Ізраїлю у вівторок, 10 жовтня, ліквідувала одразу двох високопоставлених представників руху ХАМАС. Про це йдеться у повідомленні, опублікованому на офіційному сайті ЦАХАЛ.
Фото: Israel Defense Forces

Армія оборони Ізраїлю у вівторок, 10 жовтня, ліквідувала одразу двох високопоставлених представників руху ХАМАС.

Про це йдеться у повідомленні, опублікованому на офіційному сайті ЦАХАЛ.

Напад на Ізраїль: які країни підтримали ХАМАС, а які – зберігають нейтралітетКраїни Заходу підтримують Ізраїль та засуджують напад ХАМАС. Які країни вважають за краще залишатися нейтральними чи підтримали бойовиків – на інфографіці.

Так, сьогодні ізраїльські військові ліквідували «міністра економіки» ХАМАС Джавада Абу Шамала, який «керував грошима організації та займався фінансуванням тероризму як усередині, так і поза сектором Гази».

У ЦАХАЛ уточнили, що до цього Абу Шамал обіймав посади у військовому крилі ХАМАС та в рамках своєї посади керував кількома операціями.

Крім того, військові ЦАХАЛ убили Закарію Абу Маамра – одного з високопосадовців Політбюро ХАМАС та голову «міністерства національних відносин» руху.

Зазначається, що обидва чиновники були ліквідовані шляхом завдання авіаудару.

Нагадаємо, напередодні Армія оборони Ізраїлю заявила, що за ніч вразила понад 200 цілей терористичного угрупування ХАМАС у секторі Газа.

А прем'єр-міністр Біньямін Нетаньяху оголосив, що Ізраїль переходить до масованої атаки на ХАМАС, якої ще ніколи не було.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: