На Закарпатті стався конфлікт між ромами та представниками ТЦК, військові застосували зброю

Читать на русском
У місті Виноградів на Закарпатті виник конфлікт між ромами та представниками ТЦК. Відкрито кримінальне провадження, проводять розслідування.
viche.ck.ua

У місті Виноградів на Закарпатті виник конфлікт між ромами та представниками ТЦК. Відкрито кримінальне провадження, проводять розслідування.

Про це повідомляє поліція Закарпатської області.

Вчора ввечері, 3 травня, біля входу на територію Виноградівського територіального центру комплектування та соціальної підтримки зібралася група людей. За словами правоохоронців, вони порушували публічний порядок та хуліганили.

Співробітники поліції, які прибули на місце події, з'ясували, що таким чином представники поселення з села Онок висловлювали невдоволення через мобілізацію двох їхніх товаришів. Коли учасники конфлікту намагалися силою відчинити вхідні ворота, співробітники ТЦК та СП здійснили попереджувальні постріли у повітря.

Слідчі кваліфікували дії людей за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Наразі тривають процесуальні заходи.

Винним у вчиненні хуліганства загрожує увʼязнення терміном до 7 років.

Нагадаємо, 20 квітня стало відомо, що у Чернівецькій області група цивільних напала на військовослужбовця територіального центру комплектування. Для самозахисту він використав зброю.

Також розповідали, як у Києві чоловік з ножем напав на працівників Деснянського ТЦК.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: