«Укрпошта» запустила нову послугу доставки

Читать на русском
Укрпошта запускає нову послугу доставки з дешевими тарифами. Послуга Укрпошта Стандарт буде на 20% дешевше, нижче доплата за доставку в село.

«Укрпошта» запускає нову послугу доставки з низькими тарифами «Укрпошта Стандарт».

Про це йдеться у прес-релізі компанії, передає «Слово і Діло».

Згідно йому, мета - надати клієнту можливість вибору між ухваленим терміном доставки і відповідним тарифом.

«Укрпошта» не припинятиме грошові перекази до Росії«Укрпошта» не має наміру припиняти переказ грошових коштів в Росію на тлі встановлених обмежень використання іноземних платіжних систем цією країною.

Компанія нагадала, що раніше запустила послугу Експрес-пошти. На відміну від неї послуга «Укрпошта Стандарт» буде на 20% дешевшою, нижче доплата за доставку в село.

Строки доставки складають від 3 до 6 днів (в залежності від тарифної зони: в межах обласного центру, в межах області та між обласними центрами; в межах України).

«Таким чином, «Укрпошта» пропонуватиме клієнтам як послугу експрес-доставки протягом 24 чи 48 годин, що продовжує залишатись на 30-40% дешевшою, ніж у інших операторів, так і послугу стандартної доставки, коли клієнти зможуть отримати свої відправлення у межах 3-6 днів за найбільш привабливим економічним тарифом», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що «Укрпошта» планує залучити в Україну Amazon.

Минулого року «Укрпошта» отримала колосальні збитки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: