«Укрпошта» не припинятиме грошові перекази до Росії

Читать на русском
«Укрпошта» не має наміру припиняти переказ грошових коштів в Росію на тлі встановлених обмежень використання іноземних платіжних систем цією країною.

«Укрпошта» не має наміру припиняти переказ грошових коштів в Росію на тлі встановлених обмежень використання іноземних платіжних систем цією країною.

Про це повідомляє прес-служба «Укрпошти», пише «Слово і Діло».

22 березня 2017 Держдума Росії заборонила грошові перекази з України за допомогою іноземних платіжних систем.

«Така заборона істотно обмежує можливості для переказу коштів з Росії в Україну і навпаки», - йдеться в повідомленні.

«Укрпошта» повідомляє, що грошові перекази здійснюються через міжнародну фінансову систему Всесвітнього поштового Союзу між об'єктами поштового зв'язку (відділеннями).

НБУ посилив нагляд за діяльністю платіжних системНаціональний банк України посилив нагляд за діяльністю платіжних систем, їх учасників та операторів послуг платіжної інфраструктури.

«Ми продовжуємо в звичайному режимі приймати і виплачувати міжнародні поштові перекази як в іноземній, так і в національній валюті», - сказав директор Департаменту фінансового бізнесу Артур Муравицкий.

Нагадаємо, Україна розширила санкції щодо Росії, обмеживши діяльність всіх російських платіжних систем.

Держдума на засіданні в середу ухвалила в третьому читанні закон, який обмежує грошові перекази з РФ в іноземні держави за допомогою іноземних платіжних систем.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: