Елтон Джон скасував концерти в США через «потенційно смертельну» хворобу

Читать на русском
Елтон Джон захворів наприкінці свого турне Південною Америкою. Після цього він терміново повернувся до Британії і провів два дні у відділенні інтенсивної терапії.
Елтон Джон

Британський співак Елтон Джон через «потенційно смертельну» бактеріальну інфекцію скасував дев'ять концертів у США.

Про це повідомляє «ВВС-Україна» з посиланням на прес-службу співака, передає «Слово і Діло».

Елтон Джон захворів наприкінці свого турне Південною Америкою минулого тижня. Після цього він терміново повернувся до Британії та провів два дні у відділенні інтенсивної терапії.

Через хворобу довелося скасувати дев'ять концертів у Лас-Вегасі та Каліфорнії на два наступних тижні. Зараз співак відпочиває вдома.

Елтон Джон відновить виступи 3 червня концертом у Великій Британії.

«Я такий щасливий, що маю неймовірних та відданих фанатів. Я перепрошую, що розчаровую їх. Я безмежно вдячний медичній команді за те, що вони так чудово дбали про мене», - сказав співак.

25 березня Елтону Джону виповнилося 70 років. Легендарний співак і музикант за свою кар'єру отримав декілька премій «Греммі» та один «Оскар».

Нагадаємо, американському музиканту та автору пісень Бобу Ділану в Стокгольмі вручили медаль та грамоту Нобелівського комітету.

Також зазначимо, міністр культури України Євген Нищук заявив, про перегляд списків російських діячів культури, заборонених в Україні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: