Ляшко розповів про допит у НАБУ

Читать на русском
Ляшко заявив, що антикорупційний прокурор повинен піти у відставку, якщо САП і НАБУ не зможуть довести факти порушення ним законодавства.
Олег Ляшко

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко назвав відкрите Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою провадження за підозрою у його незаконному збагаченні, політичною розправою.

Про це він повідомив журналістам після допиту в Києві, передає «Інтерфакс-Україна», пише «Слово і Діло».

«Вони навіть не можуть сказати, в чому мене звинувачують, за яким фактом цю справу відкрито. Я 4 години намагався це з'ясувати і мені ніхто не сказав. З цього я роблю висновок, що справу відкрито з однією метою: для нашої політичної дискредитації мене як лідера Радикальної партії, нашої команди», - сказав він.

Він додав, що слідчі допитували його як свідка у фактовій справі.

Ляшко також вважає, якщо САП і Національне антикорупційне бюро України не можуть довести факти порушення ним законодавства, то антикорупційний прокурор повинен подати у відставку.

Олег ЛяшкоГолова "Радикальної партії Олега Ляшка"
Ляшко заявив, що РПЛ притягне до відповідальності керівника САП Назара Холодницького за зловживання службовим становищемСказано 25 квітня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Ми будемо боротися. Ми доведемо необґрунтованість цих звинувачень. І ми притягнемо і Холодницького до відповідальності, і тих прокурорів, які виконують незаконне замовлення», - сказав політик.

Як відомо, Спеціалізована антикорупційна прокуратура передала в НАБУ провадження за підозрою в незаконному збагаченні лідера парламентської фракції Радикальної партії Олега Ляшка. У свою чергу, в НАБУ повідомили про початок розслідування проти лідера Радикальної партії Олега Ляшка.

Пізніше Ляшко повідомив, що 25 квітня прийде на допит в НАБУ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: