Ляшко погрожує відправити Кабмін у відставку

Читать на русском
Олег Ляшко: Ми вимагаємо від прем'єр-міністра Гройсмана, від уряду виконати обіцянку, яку вони давали, і внести до парламенту законопроект про підвищення пенсій для мільйона українських пенсіонерів і про перерахунок пенсій.

Якщо Кабінет міністрів не підготує законопроект про підвищення пенсій, лідер Радикальної партії Олег Ляшко обіцяє ініціювати відставку уряду.

Про це передає «Слово і Діло», посилаючись на «Інтерфакс-Україна».

«Ми вимагаємо від прем'єр-міністра Гройсмана, від уряду виконати обіцянку, яку вони давали, і внести до парламенту законопроект про підвищення пенсій для мільйона українських пенсіонерів і про перерахунок пенсій», - заявив сьогодні Ляшко на засіданні погоджувальної ради керівників фракцій, груп і комітетів парламенту.

Олег ЛяшкоГолова "Радикальної партії Олега Ляшка"

«Хочу попередити і уряд, і прем'єр-міністра: якщо ви не внесете цей законопроект, якщо ми невідкладно не розглянемо і не підвищимо пенсії для українських пенсіонерів, фракція Радикальної партії ініціюватиме відповідно до Конституції та Закону про Кабінет міністрів і Регламенту Верховної Ради питання про відставку уряду», - підкреслив він.

Нагадаємо, Олег Ляшко також заявив про намір підтримати урядовий законопроект, який підвищує розмір трудових пенсій за віком та встановлює соціальні пенсії на рівні прожиткового мінімуму, якщо в ньому не буде пункту про збільшення страхового стажу та інших «непопулярних» норм.

Як повідомлялося раніше, Кабмін обіцяє підвищити пенсії у поточному році.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: