У штабі АТО назвали кількість обстрілів з початку доби

Читать на русском
Російсько-окупаційні сили з початку сьогоднішньої доби 9 раз обстріляли позиції українських військ.
фото: УНІАН

Російсько-окупаційні сили з початку сьогоднішньої доби 9 раз обстріляли позиції українських військ.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку штабу АТО в Facebook.

«З початку доби ворог 9 разів відкривав вогонь по опорних пунктах Збройних Сил України. Військовослужбовці сил АТО строго дотримувалися режиму «Тиші» і вогонь у відповідь не відкривали», – розповіли в штабі.

Карта АТО: ситуація на сході України на 24 квітняСитуація на сході країни за станом на 00:00 24 квітня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

На донецькому напрямку позиції ВСУ в районі Авдіївки противник обстріляв з 82 мм мінометів, протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

На маріупольському напрямку поблизу Широкиного російсько-терористичні війська застосували 122 мм переносну реактивну систему «Партизан» і стрілецьку зброю. Також українські позиції біля Водяного були обстріляні з великокаліберних кулеметів, а біля Мар'їнки бойовики обстрілювали українські війська зі стрілецької зброї, також біля села діяли ворожі снайпери.

Нагадаємо, 23 квітня на Донбасі терористи відкривали вогонь 34 рази, один український військовослужбовець загинув, ще двоє отримали поранення.

Зазначимо, що Генпрокурор України Юрій Луценко не виконав свою обіцянку закінчити розслідування причин Иловайской трагедії до кінця грудня 2016 року, хоча попередні результати все ж є.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: