НАТО допоможе Україні зі створенням центрів психологічної реабілітації учасників АТО

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко анонсував створення за підтримки трастових фондів НАТО центрів психологічної реабілітації учасників АТО.
Петро Порошенко та бійці АТОФото: Faсebook, Святослав Цеголко

Президент України заявив, що Київ за підтримки трастових фондів НАТО працює над створенням в Україні центрів психологічної реабілітації учасників АТО.

Про це Петро Порошенко сказав під час представлення української збірної на Invictus Games у неділю, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «112 Україна».

«Коли я зустрічався в Латвії з нашими пораненими, які там проходять лікування, я отримав дуже хвилюючу пропозицію. А чому ми з українських «нескорених» не створимо Центри психологічної реабілітації, щоб вони своїм рухом, своїм драйвом заряджали всіх демобілізованих, поранених... Я дуже вдячний хлопцям за цю ініціативу і хочу підкреслити, що ми разом із трастовими фондами НАТО спільно розробляємо програми реабілітації українських військових, в тому числі й психологічної реабілітації», – заявив Глава держави.

Нагадаємо, раніше про готовність прийняти на оздоровлення учасників бойових дій з України, а також їхніх дітей заявили в Угорщині. А в Києві рішення про відкриття центру допомоги учасникам АТО було ухвалене ще в грудні минулого року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: